Overkapping plaatsen

Een overkapping is altijd een hele mooie aanvulling bij een woning en/ of een tuin. Heeft u nog niet de overkapping gevonden die aan uw wensen voldoet?

Houthandel Westerwolde biedt u de oplossing, naast los geïmpregneerd, hardhout en Lariks of Douglas constructiehout voor maatwerk, is het bij ons ook mogelijk om een prefab overkapping in alle soorten, maten en stijlen te bestellen.

Op het moment dat u met een tekening of ontwerp bij ons komt, kunnen wij voor u een materiaalstaat opstellen en u een offerte met daarin de specificaties afgeven. Vervolgens is het aan u om de klus zelf uit te voeren of het te laten uitvoeren.

Pext aluminium overkapping

Wij zijn dealer van Pext. Pext levert complete veranda’s, carports, overkappingen, lichtstraten, aluminium profielen, profielsystemen en polycarbonaat platen van hoogwaardige kwaliteit. Het dak van de veranda bestaat uit aluminium beglazingsprofielen voorzien van rubber. Hierin worden de polycarbonaat of glazen platen gemonteerd. Voor een extra luxe uitstraling kunt u kiezen voor een model met aluminium sier kliklijsten. Deze dekken de profielen en schroeven af en zijn verkrijgbaar in de kleuren blank aluminium, antraciet of gebroken wit. Kijk hier voor de mogelijkheden.