Wilt u een overkapping plaatsen? U vindt bij Houthandel Westerwolde alle materialen die u nodig hebt. Een overkapping is een prachtige aanwinst voor uw woning of tuin. Hebt u nog niet de overkapping gevonden die aan uw wensen voldoet? Wij helpen u graag verder bij het maken of kiezen van uw ontwerp en levering van uw materialen. Wilt u meer waten of een afspraak maken? Neem contact op met ons.

Overkapping plaatsen

Eigen ontwerp overkapping plaatsen

Wil u een eigen ontwerp overkapping plaatsen van geïmpregneerd hout, hardhout, lariks of douglas? Kom gerust met uw  tekening of ontwerp bij ons. Dan stellen wij voor u een materiaalstaat op en bieden u een offerte met daarin de specificaties. U hebt dan in één keer alle materialen bij de hand om de klus zelf uit te (laten) voeren.

Prefab overkappingen

Ook kunt u bij Houthandel Westerwolde terecht voor een breed scala prefab overkappingen. Van klassiek tot modern, van landelijk tot strak, wij leveren prefab-overkappingen in alle soorten, maten en stijlen.

Pext aluminium overkapping

Houthandel Westerwolde is dealer van Pext aluminium overkappingen. Pext levert complete overkappingen zoals veranda’s, carports en lichtstraten, maar ook aluminium profielen, profielsystemen en polycarbonaat platen van hoogwaardige kwaliteit.

Pext sierkliklijsten

Het dak van de veranda bestaat uit aluminium beglazingsprofielen voorzien van rubber. Hierin worden de polycarbonaat of glazen platen gemonteerd. Voor een extra luxe uitstraling kunt u kiezen voor een model met aluminium sierkliklijsten. Deze dekken de profielen en schroeven af en zijn verkrijgbaar in de kleuren blank aluminium, antraciet of gebroken wit. Kijk hier voor de mogelijkheden.