Houthandel Westerwolde, voor al uw hout, bouw- en tuinmaterialen

In de ruim 55 jaar dat Houthandel Westerwolde bestaat is ons bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerd leverancier van alle hout en bouwmaterialen voor particulier, bouw- en hoveniersbranche.

Hout, bouw- en tuinmaterialen

Al tientallen jaren zijn wij volledig gericht op de verkoop van hout-, bouw- en tuinmaterialen. Naast een uitgebreid assortiment stenen, dakpannen en betonelementen bieden wij een compleet pakket bouwmaterialen en onze winkel ligt natuurlijk vol met bouwbeslag, ijzerwaren en gereedschappen.

Scherpe prijsafspraken

Met onze fabrikanten en leveranciers maken wij altijd uiterst scherpe prijsafspraken zodat wij onze klanten tegen sterk concurrerende prijzen van dienst kunnen zijn.

Op maat zagen

In onze werkplaats zagen wij desgewenst materialen voor u op de juiste maat. Daarnaast maken wij hardhouten kozijnen volgens tekening.

Drive-in

U rijdt met auto en aanhanger, bus of zelfs vrachtwagen zo onze drive-in binnen. Zo heeft u alle grote bouwmaterialen binnen handbereik en kunt u snel weer verder met de klus.

Bezorging op afspraak

Met onze Daf CF bezorgen wij de materialen in overleg op het gewenste moment en de gewenste plaats. Ook hebben wij een aanhangwagen ter beschikking die u altijd gratis mag gebruiken voor vervoer van de bij ons aangeschafte materialen.

Vakkundig advies

Iedereen is welkom om – met de plannen of tekeningen in de hand – eens bij ons rond te kijken. Onze verkopers Bert Kort, Harry Blaauw, Roy de Wijk, Emiel Scheper en Alexander Okken geven u graag vakkundig advies.

Voor alle klussers

  • voor particulieren en zakelijke klanten
  • de beste partners en leveranciers
  • in onze eigen zagerij zagen we alles op maat
  • rij met aanhanger, bus of zelfs vrachtwagen onze drive-in binnen
  • wij bezorgen uw bestelling graag op afspraak

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wij helpen u graag met uw volgende klus binnen of buiten. Kom langs of neem contact op via e-mail of telefoon.

Contact en adres