Houtwaren

Fikszo Home Design Fikszo Home Design

Fikszo Home Design

Fikszo Home Design

, , ,

sierlijstenFikszo is een vooraanstaande producent van interieurverfraaiende producten, waarmee consumenten op eenvoudige en stijlvolle wijze hun wooncomfort kunnen verhogen. Als één van de toonaangevende toeleveranciers voor de Doe-het-zelf markt in de Benelux exporteren wij daarnaast naar een groot aantal landen in Europa en daarbuiten.

Kenmerkend voor onze organisatie is de zorg waarmee wij de relatie met onze klanten en de kwaliteit van onze producten en de informatie hieromtrent omringen.Kom gerust eens langs in onze Winkel/Showroom , Houthandel Westerwolde voor al uw Sierlijsten.

Link naar website fabrikant

Van Swaay Duurzaam Hout Van Swaay Duurzaam Hout

Van Swaay Duurzaam Hout

Van Swaay Duurzaam Hout

,

Hout met inhoud

Familiebedrijf en hofleverancier Van Swaay (1891) is toonaangevend in duurzaam hout. Vanuit onze vestigingen in Schijndel en Harlingen leveren wij een compleet houtprogramma aan zowel bedrijven als overheden. Opdrachtgevers bieden we meer dan een eeuw ervaring in duurzaam hout. Belangrijk is het hoge kennisniveau van Van Swaay. Welke bijzondere toepassing u ook zoekt, wij hebben de know-how om deze te realiseren. Samen met u, want ook in relaties zoeken wij doorlopend naar duurzaamheid.

Link naar website fabrikant

Terug naar bovenTerug naar boven