Gevel / Dak bekleding

Keralit Keralit

Keralit

KeralitLink naar website fabrikant

Voordelen Keralit gevelbekleding:

  • Onderhoudsarme gevelbekleding
  • Klassieke en eigentijdse kleuren
  • Eenvoudige en solide montage
  • Klassieke en eigentijdse dessins
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Minimaal onderhoud
  • Nooit meer schilderen
  • Bijzonder lange levensduur
  • 10 jaar garantie
Kingspan Unidek Kingspan Unidek

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek

kingspanKingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 voorheen bekend als Unidek B.V., telt ruim 350 medewerkers.

De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze producten voor de bouw, alle vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen). De onderneming is in Europa marktleider op het gebied van zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken. Het leveringsprogramma omvat verder onder meer universele elementen die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen (er kunnen daken en buitengevels mee worden gemaakt, maar ook binnenwanden en topgevels), renovatieproducten, plat-dak-, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en prefab funderingsbekistingsystemen.

Link naar website fabrikant

SDS Ommen SDS Ommen

SDS Ommen

SDS Ommen

SDS Ommen

SDS Ommen is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van exclusieve dak- en gevelsystemen. Dynamiek die zich zowel in groei als in vernieuwing uit. Ons bedrijf heeft sinds de oprichting in 1989 een aanzienlijke ontwikkeling meegemaakt. Daarnaast gaat SDS Ommen zeer innovatief te werk. Wij hebben hiervoor duidelijke signalen afgegeven door als één van de eersten in Nederland de stalen dakpanplaat grootschalig op de markt te brengen.

Uw specialist
Wij streven ernaar om een vooraanstaande onderneming te zijn die gespecialiseerd is in exclusieve dak- en gevelsystemen. De producten waarborgen een traditionele uitstraling, in een moderne, duurzame en kosten- en tijdsbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes positioneert SDS Ommen zich als een belangrijke toeleverancier van metalen dak- en gevelmaterialen voor de Nederlandse bouwmaterialenhandel, architecten, beplatingbedrijven/verwerkers, bouwbedrijven, aannemers, chaletbouwers en interieurbouwers. Onze vertegenwoordigers staan klaar om uw wensen en behoeftes om te zetten naar een unieke oplossing.

Link naar website fabrikant

Terug naar bovenTerug naar boven