In de ruim 45 jaar dat Houthandel Westerwolde bestaat is ons bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerd leverancier van alle hout en bouwmaterialen voor particulier, bouw- en hoveniersbranche.

Al tientallen jaren zijn wij volledig gericht op de verkoop van hout-, bouw- en tuinmaterialen. Naast een uitgebreid assortiment stenen, dakpannen en betonelementen bieden wij een compleet pakket bouwmaterialen en onze winkel ligt natuurlijk vol met bouwbeslag, ijzerwaren en gereedschappen.

Ook voor geïsoleerde dakelementen van de merken Unidek, Isobouw en Opstalan kunt u bij ons terecht. Wij leveren deze rechtstreeks van de fabrikant aan de klant.

Met onze fabrikanten en leveranciers maken wij altijd uiterst scherpe prijsafspraken zodat wij onze klanten tegen sterk concurrerende prijzen van dienst kunnen zijn.

In onze werkplaats zagen wij desgewenst materialen voor u op de juiste maat. Daarnaast maken wij hardhouten kozijnen volgens tekening.

Met onze Daf 55 en twaalf tons kraan bezorgen wij de materialen in overleg op het gewenste moment en de gewenste plaats. Ook hebben wij een aanhangwagen ter beschikking die u altijd gratis mag gebruiken voor vervoer van de bij ons aangeschafte materialen.

Iedereen is welkom om – met de plannen of tekeningen in de hand – eens bij ons rond te kijken. Onze verkopers Bert Kort, Alexander Okken  & Harry Blaauw geven u graag advies.